Kako poručiti:

Poštovani posetioci, cene na našem sajtu su iskazane u dinarima. Porez je uračunat u cenu. S obzirom da je u pitanju internet prodaja i da se ponuda na sajtu ne ažurira u realnom vremenu, moramo prethodno proveriti dostupnost naručene robe. Uplata i realizacija se vrše isključivo posle potvrde komercijaliste! Trudimo se da se prikazan sadržaj proverava, da artikli imaju tačne nazive i detaljne specifikacije da bi Vam se olakšala kupovina. Ne možemo garantovati za potpunu tačnost sadržaja i pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko postoji neka dilema u procesu kupovine.

Načini plaćanja

Plaćanje robe koju naručite preko našeg sajta možete izvršiti na sledeće načine:

Virmansko plaćanje:
Virmansko plaćanje (samo za pravna lice iz Srbije).
Plaćanje se vrši nakon kontakta sa našim komercijalistima i posle primanja profakture na email ili fax. Takodje, moguće je platiti e-bankingom (fizička lica).

Gotovinsko plaćanje:
Plaćenje gotovinom.(samo za fizička lica iz Srbije).
Uplate možete izvršiti putem uplatnice na naš tekući račun ili lično ako sami preuzimati robu. Način popunjavanja uplatnice možete pogledati ovde.

Pouzećem:
Plaćanje možete izvršiti gotovinski, kurirskoj službi prilikom isporuke.
U našoj prodavnici možete vršiti plaćanje gotovinski ili sledećim platnim karticama: MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro, Dina Card, kao i čekovima građana na 6 mesečnih rata bez kamate.

Isporuka i preuzimanje:

Na teritoriji Beograda, isporuka robe je besplatna za iznose preko 5.000 dinara.

Isporuka na teritoriji cele Srbije je besplatna za porudžbine preko 12.000 dinara i do 10 kilograma težine. Plaćanje se vrši kurirskoj službi (pouzećem) ukoliko nije prethodno plaćeno na naš tekući račun.

Ukoliko uplatu vršite na tekući račun, roba će Vam biti poslata tek nakon što Vaša uplata bude evidentirana na našem računu
265-1100310003952-27.

Robu možete i lično preuzeti u prostorijama firme u Beogradu, Žarkovačka 2D.

Važna napomena!
Ukoliko nije ispunjen uslov za besplatnu isporuku, troškove slanja plaća naručilac u trenutku preuzimanja robe.

Način rešavanja reklamacija:

Svaki uredjaj ima garantni list i instrukcije oko servisa kao i naziv ovlašćenog servisa odnosno spisak ovlašćenih servisa ukoliko ih je više.

Ukoliko imate pitanja ili Vam treba pomoć oko rešavanja reklamacije javiće te se na telefone:
011-35444007

Povraćaj novca:

Kupac ima pravo na povraćaj novca koje je regulisano zakonom o zaštiti potrošača:
1. Najpre, u roku od 14 dana kada odustane od kupovine, i to bez navođenja razloga i dodatnih troškova
2. Kupac može da traži novac i u slučaju da belcomputers.rs ne isporuči robu u ugovorenom roku
3. Treći slučaj u kome kupac ima pravo da dobije novac nazad jeste nesaobraznost isporučene robe

Izjava o zaštiti privatnosti podataka:

"U ime internet prodavnice belcomputers.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u internet prodavnici belcomputersrs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti."

Pitanje

*
*
Pošalji